SABIAN IMPORT-EXPORT a luat nastere in anul 2003 din dorinta noastra de a asigura clientilor nostri calitate si profesionalism in furnizarea de solutii logistice complete: transport auto rutier intern si transport auto international cu camioane complete si grupaj de marfuri atat pentru import cat si la export, transporturi agabaritice, transport cargo aerian, transport maritim containerizat, consultanta vamala.

Suntem lideri de piata oferindu-va serviciul obtinere numar EORI la un nivel compet de verificare si validare a documentelor prin departamentul nostru juridic. Deasemenea oferim serviciul „Recuperare numar EORI” pentru cei care au incercat sau au completat eronat cererea .

Recuperarea EORI implica diligentele catre Autoritatea Nationala a Vamilor de recuperare din sistemul informatic a cererii vechi si repunerea pe rol a cererii .

Servicii oferite la nivel national si european,  atat pentru o cerere noua cat si pentru una recuperata:

  • Vom verifica atat la Oficiul Registrul Comertului cat si la ANAF toate documentele necesare acordarii numarului unic EORI. Autoritatea Nationala a Vamilor la validare efectueaza acesta incrucisare. Astfel,  facand noi acest lucru anterior depunerii dosarului la fiecare Directie Regionala Vamala in parte nu exista riscul de refuzare a inregistarii din lipsa documente neactualizate.
  • Vom depune in cel mai scurt timp toate documentele, dupa ce au fost verificate in prealabil. Astfel nu riscati sa pierdeti timp pretios in cazul in care actele nu sunt conforme cu legislatia in vigoare.
  • Preluam toate obligatiile ce survin din folosirea numarului unic EORI.
  • Oferim consultanta de specialitate in domeniul vamal.
  • Prin intermediul www.sabian.ro/blog sunteti in permanenta informati despre modificarile survenite in domeniu sau deciziile Autoritatii Nationale Vamale.

Salveaza timp si efort in gasirea celor mai bune solutii de transport pentru compania ta !