Porque queremos ser para nuestros clientes un socio fiable, podemos encontrar soluciones en el ámbito de la logística de transporte, sujeto a posibilidades objetivas, para cualquier tipo de mercancía, independientemente del volumen y peso, en cualquier lugar del mundo.
Podemos organizar para su empresa servicios completos de transporte de mercancías:
Tarife transport marfa

Tarifele noastre sunt negociabile in functie de distanta parcursa, greutate marfa, volum marfa, frecventa curselor, tipul de transport, etc.

Suntem deschisi oricaror propuneri venite din partea dvs. astfel incat sa realizam impreuna un serviciu avantajos pentru ambele parti la un pret cat mai bun.

Experienta de peste 10 ani

Pe baza cunostintelor noastre cuprinzatoare putem sa va oferim consultanta gratuita in alegerea unei solutii optime pentru transportul dumneavoastra in functie de necesitati: timp redus de tranzit sau costuri eficiente, cu maxima seriozitate si in deplina confidentialitate.

Conectivitate la nivel mondial

Prin parteneriatele noastre la nivel mondial aveti acces cu usurinta la rute si servicii de transport marfa pentru orice destinatie din lume.

Companie de transport marfa full-service

Oferim un singur punct de contact pentru o gama completa de servicii pentru livrare door-to-door:

  • preluare si livrare a marfurilor in deplina siguranta si in timp optim;
  • asigurarea marfurilor pe tot parcursul transportului;
  • consultanta vamala gratuita.
Transportam orice tip de marfa, indiferent de dimensiune sau greutate.

De la materiale de constructii si conserve la aparatura electronica si autovehicule, acceptam orice provocare. Echipa noastra va va ajuta cu solutia optima: