Cine suntem
SABIAN IMPORT-EXPORT a luat nastere in anul 2003 din dorinta noastra de a asigura clientilor nostri calitate si profesionalism in furnizarea de solutii logistice complete: transport auto rutier intern si transport auto international cu camioane complete si grupaj de marfuri atat pentru import cat si la export, transporturi agabaritice, transport cargo aerian, transport maritim containerizat, consultanta vamala.
De ce noi suntem diferiti?...
Suntem eficienti, pragmatici, clari, si onesti. Intreaga noastra activitate si relatiile de afaceri sunt bazate invariabil pe reguli etice acceptate la nivel international. Atitudinea SABIAN nu se rezuma doar la cerintele legale, ea se extinde la concepte morale ca echitate, onestitate, integritate si responsabilitate sociala fata de toti clientii nostri si fata de partenerii transportatori.
Datorita profesionalismului echipei manageriale si a angajatilor foarte bine pregatiti, ne-am impus rapid pe aceasta piata, oferind clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate, timpii de reactie fiind foarte buni. Calitatea si promptitudinea serviciilor de transport, vamuire si consultanta pentru operatiunile de import-export, au condus la dezvoltarea unui portofoliu de clienti din diferite domenii (constructii, distributie, sanatate, beauty, industrie usoara, etc.).

In prezent, firma noastra va ofera servicii logistice moderne si de cea mai inalta calitate, atat ca parte a unui concept logistic bine elaborat cat si pentru fiecare lot de marfa in parte.
Nu consideram ca suntem lipsiti de modestie cand afirmam: noi concepem schema logistica optima pentru transportul dvs.

 

Ce oferim

Salveaza timp si efort in gasirea celor mai bune solutii de transport pentru compania ta !