1. REPREZENTARE VAMALA

Clientii nostri beneficiaza de consultanta pentru intocmirea actelor de export si import din partea unor profesionisti in domeniul vamal. In afara acestora personalul nostru asigura reprezentarea in vama atat in cazul deschiderilor anticipate, la efectuarea controlului vamal documentar si al celui fizic.

2. IMPORT

Operatiuni de vamuire la import (definitiv sau temporar), antrepozitari, distributie, depozitari sub regim vamal si post-vamuire sunt numai o parte din activitatile pe care le desfasuram. Nu in ultimul rand acordam consultanta de specialitate firmelor care isi incep activitatea.

3. EXPORT

Echipa noastra efectueaza operatiuni de vamuire la export atat pentru transporturile aeriene, rutiere sau navale organizate de catre noi cat si pentru terti, parteneri ai firmei noastre. Si in acest caz, folosind serviciile firmei noastre, beneficiati de consultanta pentru intocmirea actelor de export din Romania dar si de informatii referitoare la reglementari vamale in tara de destinatie.

4. ``Door to Door`` Delivery

Statutul nostru face posibila oferirea acestui serviciu solicitat frecvent de catre clientii din Romania dar si de catre partenerii nostri externi. Plata taxelor si spezelor vamale in numele importatorului se realizeaza cu operativitate, in conditii extrem de avantajoase pentru acesta. Prin intermediul retelei de agenti din care societatea noastra face parte suntem in masura sa oferim acelasi serviciu si in cazul exportului. Datorita comunicarii excelente pe care o avem cu partenerii nostri transportul este in permanenta controlat, pana la livrarea sa catre destinatarul final.