*

EORI este inregistrarea agentului economic sau a persoanei fizice in scopuri vamale. Fara a fi inregistrata in baza de date a Vamii nici o entitate nu poate efectua operatiuni vamale de nici un fel .Detaliile complete gasiti pe situl nostru la sectiunea EORI.

EORI se ontine de la Autoritatea Nationala Vamala prin Directiile regionale vamale in baza unei cereri de atribuire. Acesta este destul de laborioasa, completarea incorecta sau nerespectarea procedurii complete duce la blocarea agentului economic sau a persoanei fizice in baza de date. A doua intrare in sistem nu este posibila decat daca apelati la firme specializate.

Sabian vine in sprijinul atat a agentilor economici cat si a persoanelor fizice in atribuirea initiala, recuperarea cererii blocate, modificarea unei cereri deja validate.

 Va venim in sprijin pentru numai 70 RON+TVA indiferent de Judet. Atribuirea este in regim de urgenta fara taxa de urgenta.

Sunati acum la 0722548381, 0214400859 sau intrati direct pe site.

La numai 70 ron+tva beneficiati de :

1. Completare cerere de atribuire a numarului EORI.

2. Depunerera dosarului la Directia Regionala Vamala de care apartineti.

3. Atribuirea prin transmiterea catre Dumneavostra a confirmarii EORI numita si Notificare de atribuire a numarului EORI, ceea ce inseamna procedura completa.

Apelati cu incredere la specialisti.